BlueLanes.

Next Learning Event 2 april 2019

3 april 2019

De ProcessAcademy van Blue Lanes en bQuind staat vandaag in de Brabanthallen in Den Bosch en toont de solutions van Software AG en IMC AG. bQuind is gespecialiseerd Business Process Management en Enterprise Architecture. Software AG levert functionaliteit voor modelleren en optimaliseren van (HR) processen en Customer/Employee Journeys. IMC is Europa’s toonaangevende full-service leverancier van digitaal leren.

In Nederland maken onder meer Achmea, ING, KLM, LeasePlan, Raet en de European Hematology Association gebruik van onze producten en diensten.

Kom vanmiddag naar de boeiende presentatie van Royal HaskoningDHV over Compliance Learning. Het type diensten dat RHDHV verleent vraagt om een uitgebreide Code of Conduct. RHDHV’s ontwikkelt duurzame en innovatieve oplossingen vaak met partners.

Voor de juiste partnerkeuze en voor het gezamenlijk ontwikkelen en uitdragen van ethische principes, hebben wij voor RHDHV een uitgebreid trainingsprogramma ontwikkeld, met o.a. Business Principles, Third Party Assessments, e-learnings voor partners en toeleveranciers, en korte video-instructies. In de presentatie geeft RHDHV een impressie hoe deze tools business waarde creëren en bijdragen aan de missie ‘Enhancing Society Together’. Om 16:10 praktijksessie 12 in Arena 2.

Bent u geïnteresseerd in het optimaliseren van de Learning Journey van uw medewerkers of clienten? Kom dan naar onze stand op de Learning Playground en bekijk de mogelijkheden.

Graag tot ziens!


Live Blog ARIS & Alfabet IUG Conference 2018

2 april 2018

See English version


25 years of ARIS party

3 mei 2017

In Saarbrücken, Software AG celebrated 25 years of the ARIS platform for Business Process Management. For this occasion, the Prime Minister of Saarland, Ms. Annegret Kramp-Karrenbauer, came to the ARIS R&D center in Saarbrücken.
(meer…)


Pagina 1 van 1312345...10...Minst recente »