BlueLanes.

IMC Compliance e-learning


compliance screenshot

Wilt u ook graag dat alle medewerkers van uw organsitie weten hoe zij het beste aan de relevante en actuele regelgeving kunnen voldoen? In een wereld met steeds meer en sneller veranderende regelgeving is permanente educatie een must, maar het moet wel efficient gebeuren. IMC AG heeft daarom een uitgebreide standaard compliance course ontwikkeld. Daarmee kunt u de medewerkers makkelijk, snel en op een inspirerende manier trainen en erover rapporteren.

“The goal of the new IMC compliance course is teaching basic knowledge on compliance topics and thereby ensuring that employees are consistently acting in a compliant manner.”

Deze interactieve training, opgezet na de succesvolle Anti-Bribery e-learning die we voor een grote leasemaatschappij hebben ontwikkeld en wereldwijd uitgerold, bestaat uit 7 modules die ook apart afgenomen kunnen worden. Alle modules kunnen op verzoek ook snel aangepast worden aan de eisen en wensen van uw organisatie.

De onderwerpen zijn:

  • Compliance basics / Code of Conduct (20 min)
  • Anti-corruption (30-40 min)
  • Cartel Law / Anti-trust (30-40 min)
  • Information security (30-40 min)
  • Data protection (20-30 min)
  • Money laundering prevention (20-30 min)
  • Occupational safety (20-40 min)

Klik hier voor de inhoud per module en een aantal screenshots. Na het afronden van iedere module kunnen learners een test/assessment doen om hun kennis te toetsen.

U kunt de SCORM modules via uw eigen Learning Management System distribueren, en wij kunnen deze course ook via de Learning Suite van IMC aan uw medewerkers ter beschikking stellen. Zo kunt u makkelijk rapporteren wie de training afgerond heeft, wie met de training is gestart, en wie er nog niets mee heeft gedaan.

Aangezien deze course is gemaakt met de IMC authoring software Content Studio, kunnen klanten zelf de content aanpassen met behulp van de source files en de authoring software. Denk daarbij bijv. aan branding (o.a. het logo en de kleuren van uw organisatie), het toevoegen van eigen vragen, voorbeelden of hoofdstukken, het toevoegen van een voice-over, en vertalingen. Blue Lanes kan training geven in het gebruik van Content Studio, en kan de gewenste aanpassingen ook direct voor u uitvoeren.

Er is een demo site waarin u de IMC Compliance course kunt bekijken. Op verzoek sturen wij u de login gegevens en vrijblijvende prijsinformatie toe. Wilt u meer weten over compliance learning? Bel ons via 070-205 1810 of vul hieronder uw gegevens in:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Verzoekt meer informatie over de IMC Compliance e-learning.

Eventuele opmerkingen

Bedankt voor uw belangstelling!